Een e sigaret kopen, Waarom eigenlijk?

De meeste mensen kopen een e-smoker vanwege de gezondheid. Een onderzoek dat in begin 2015 i.o.v. de Nederlandse overheid gedaan is heeft uitgewezen dat de damp uit een e-sigaret even schadelijk is als het in ademen van zuurstof. Vrijwel niet schadelijk dus!

Ook vind in een e-sigaret geen verbranding plaats, die in de klassieke sigaret wel plaats vind. Als er verbranding plaats vind komen er schadelijke stoffen vrij die uw luchtwegen en andere delen van het lichaam aantasten. Omdat de e-liquid van een e-sigaret niet verbrand maar verdampt wordt komen er geen schadelijk stoffen vrij.

Ook is een e-sigaret 80 procent goedkoper in gebruik dan de klassieke sigaret. Je kunt een e-sigaret kopen voor al € 19,95. Daar komt nog eens bij dat de e-liquid die je dampt met de e-sigaret nog geen € 5 euro kost voor een flesje dat vergelijkbaar is met 120 sigaretten. De gemiddelde persoon die een e-sigaret kopen doen meer dan 1 week met een flesje e-liquid.

Dit zijn nog maar een paar redenen waarom een e sigaret kopen zich loont en ook nog eens terug verdient en een flinke besparing met zich mee brengt

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s